Presse

Pressemeddelelser

Solstra Investments sælger ikonisk Bella Sky ejendom til Wenaasgruppen
Solstra Investments A/S har pr. 30. juni 2017 frasolgt Bella Sky ejendommen i Ørestad. Ejendommen huser i dag det 4-stjernede Marriott hotel 'AC Hotel Bella Sky Copenhagen' og sælges udlejet med BC Hospitality Group A/S som lejer. Sidstnævnte driver fortsat det populære designhotel under en franchiseaftale med Marriott International. Ejendommen, der er et af Københavns mest markante arkitektoniske vartegn, erhverves af norske Wenaasgruppen.
Mon, Jul 3 2017 05:44:00 UT
Bella Center Copenhagens nye Wi-Fi-initiativ nomineret til AIPC Innovation Award 2017
Den internationale kongresforening AIPC, International Association of Convention Centres, har nomineret Bella Center Copenhagens nye trådløse netværkstjeneste 'Tomorrow's Wi-Fi today' til den prestigefyldte 'AIPC Innovation Award'. Vinderen af årets Innovation Award annonceres under AIPCs årsmøde den 2-5. juli i Sydney.
Tue, Jun 6 2017 15:08:20 UT
BC Hospitality Group leverer årsresultat i topklasse - og fremtiden står på ekspansion
BC Hospitality Group leverer i 2016 det bedste årsresultat nogensinde med en omsætning på 1.135 mio. dkk. Topresultaterne tydeliggør gruppens position som ledende hospitality-operatør i Nordeuropa og baner vejen for yderligere ekspansion i porteføljen af vellykkede hospitality-forretninger.
Mon, May 29 2017 06:43:41 UT
Vi skal nytænke vores service i Danmark - nyt oplevelsesmanifest lanceret
Toppen af dansk turisme stiller sig nu i spidsen for at for at løfte serviceniveauet i Danmark. Det gør de ved at underskrive et manifest med punkter, som hele service- og turistbranchen kan lade sig inspirere af. Underskrivelsen fandt sted på Bella Sky mandag den 15. maj.
Thu, May 18 2017 08:42:47 UT
Copenhagen Marriott løber med eftertragtet hotelpris
Marriott og Starwoods topledelse, inklusive godt 500 hoteldirektører fra koncernens hoteller i Europa, hyldede i sidste uge Copenhagen Marriott, der på hotelkædens europæiske lederkonference i London løb med den fornemme pris som 'HOTEL OF THE YEAR'.
Thu, May 18 2017 08:40:10 UT
BC Hospitality Group skyder krydstogt-sæsonen i gang med ny Shuttle Bus service
BC Hospitality Group sætter endnu en gang turbo på serviceindsatsen med lanceringen af en ny Cruise Shuttle Bus service til gavn for de mange udenlandske krydstogtsgæster, der i sommerens løb overnatter på et af gruppens hoteller. Den nye service - med kick off i forbindelse med den københavnske krydstogtssæsonstart den 30. april - vil også komme koncernens ferie- og erhvervsturismekunder til gode. 
Tue, Apr 25 2017 03:00:00 UT
ÅRETS NYE INTERNATIONALE FØDEVAREUDSTILLING: Boomende øko-interesse på Bite Copenhagen
Når Bite Copenhagen for første gang løber af stablen den 24-25. august 2017 i Forum, vil bl.a. Økologisk Landsforening og Hotel- og Restaurantskolen være til stede og sammen slå et slag for det økologiske spisemærke. De vil bruge den nye, ambitiøse internationale fødevaremesse som platform for at gøre landets professionelle madhåndværkere i hotel-, restaurant- og café-segmentet bevidste om, at danskerne i stigende grad efterspørger økologi på menuen, når de spiser ude.
Fri, Apr 7 2017 13:36:30 UT
Copenhagen Beer & Whisky Festival 2017: Weber og Møn vækker sanserne
Forberedelserne til "Copenhagen Beer & Whisky Festival - with Rum and Gin 2017" er i fuld gang. Årets festival, som afvikles d. 14. - 16 september 2017, sætter især fokus på udviklingen af det gode match mellem specialøl og mad. Der findes øl med sødme, syrlighed og styrke, der kan matche enhver ret. Stadig flere kokke arbejder med øl som ingrediens og tilbereder mad med tilhørende øl menuer. Det er således også festivalens fokus på koblingen til mad, der er en stor motivation for flere af udstillernes deltagelse på festivalen.
Thu, Mar 16 2017 08:00:00 UT
Ny pressechef i BC Hospitality Group A/S
Per 1. marts 2017 er Anne Marie Barsøe tiltrådt som pressechef hos BC Hospitality Group A/S, hvor hun skal sikre at koncernen fortsat kommer højt på dagsordenen i de danske og udenlandske medier.
Wed, Mar 8 2017 08:00:00 UT
Bite Copenhagen bliver Danmarks nye madmekka
Til august får Danmark et udstillingsvindue for fødevarer i international topklasse, når Bite Copenhagen for første gang løber af stablen i Forum Copenhagen. Miljø- og Fødevareministeriet står sammen med BC Hospitality Group A/S bag arrangementet, der afholdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde "World Food Summit - Better Food for More People".
Mon, Feb 6 2017 08:00:00 UT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Anne Marie Barsøe
E-mail: anba@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her