Presse

Pressemeddelelser

Kastrup Boldklub indgår det største sponsorat i ungdomsfodbold i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers
Kastrup Boldklub har underskrevet det største sponsorat i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Sponsoratet er det største siden klubben spillede i første division og gælder stævnet 'Crowne Plaza Elite Cup', der afvikles den 24-26.august 2018 og er en fodboldturnering for eliteungdomshold.
18 May 2018 11:53:29 GMT
BC Hospitality Group lancerer ny limousineservice
Som den første hoteloperatør i Danmark lancerer BC Hospitality Group egen limousineservice for sine gæster og kunder. Med den ny service tilbyder koncernens enheder nu både lufthavn- og krydstogt shuttleservice samt eksklusiv limousinekørsel og styrker dermed endnu en gang service- og kundeoplevelsen.
06 May 2018 20:00:00 GMT
Stærkt momentum i kongresmarkedet gør, at Bella Center Copenhagen afslører planer om at opføre Nordeuropas største kongressal
Bella Center Copenhagen planlægger at investere et trecifret millionbeløb i nye og større kongresfaciliteter for at udnytte den store efterspørgsel efter København som kongresdestination samt at sikre, at kongrescenteret forbliver blandt verdens mest attraktive. Der er gang i markedet for internationale kongresser og de storbyer i verden, som København normalt konkurrerer med på området har enten, eller er i gang med at udvide deres kongresfaciliteter som resultat af den stigende efterspørgsel.
30 Apr 2018 05:00:00 GMT
meetly.dk - NY dansk online platform sætter turbo på videndeling og debat om mødet mellem mennesker
I dag ser Danmarks nye onlineplatform dedikeret til mødet mellem mennesker - meetly.dk - dagens lys. Bag initiativet står BC Hospitality Group A/S, en af hospitality-branchens største aktører, som med tiltaget ønsker at sætte skub i og diskutere værdien af det menneskelige møde. Og netop debat og videndeling på tværs af branchen glæder koncernens marketingdirektør og manden bag idéen, Morten Jensen, sig rigtigt meget til.
16 Apr 2018 11:15:45 GMT
Copenhagen Games har vokseværk! - og rykker ind i Bella Center Copenhagen
Igen i år vender Danmarks ældste og mest traditionsrige esportsevent tilbage - nu større end nogensinde! Copenhagen Games rykker denne påske til nye, større lokaler i Bella Center Copenhagen og er klar til at tage imod næsten dobbelt så mange gæster som sidste år.
26 Mar 2018 14:06:06 GMT
Champions Battle 2018: Caroline Wozniacki & Venus Williams mødes i Telia Parken – og på Copenhagen Marriott Hotel
Det var en stor dag for dengang 12-årige Caroline Wozniacki, da hun tilbage i 2002 fik lov til at hilse på sit store tennisidol Venus Williams, der toppede verdensranglisten over kvindelige tennisspillere. Nu gentager den historiske dag sig, når Australian Open 2018-vinderen Caroline Wozniacki møder den amerikanske tennislegende Venus Williams i Telia Parken i København. Copenhagen Marriott Hotel har samtidig fornøjelsen af at huse begge verdensstjerner under Champions Battle samt at være vært for det officielle pressemøde - og det er bestemt ikke en tilfældighed!
23 Mar 2018 09:00:00 GMT
Nye toner på Copenhagen Marriott Hotel: Home Concerts i The Royal Suite byder på nyt musik koncept i mageløse rammer
Et nyt musik kultur koncept - Home Concerts i The Royal Suite - rykker onsdag den 11. april ind på Copenhagen Marriott Hotel ved Kalvebod Brygge for første gang, og det bliver den konservatorieuddannede guitarist Jacob Gurevitsch, der giver den første intimkoncert i byens nyeste luksussuite. Både hotellet og Camille Jones, dansk popsangerinde og arrangøren af Home Concerts, glæder sig til det nye samarbejde, der inkluderer fem unikke intimkoncerter i løbet af 2018.
20 Mar 2018 12:49:53 GMT
Kom og deltag i internationalt fødevaretopmøde i København i august
Verden står i dag over for store fødevareudfordringer. Nu inviterer miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til internationalt topmøde i København, hvor du kan komme med dine input til løsningerne.
13 Mar 2018 08:35:03 GMT
Hilton vender tilbage til København – og rykker ind på markant beliggenhed ved Knippelsbro
ATP Ejendomme og BC Hospitality Group indgår i fælles hotelprojekt og sikrer sammen Hilton-kædens tilbagevenden til København. De to parter investerer i en omfattende om- og tilbygning af det tidligere Nordea-domicil på Strandgade 7, der nu omdannes til et nyt Hilton hotel. Hotellet forventes at stå parat i løbet af 2020.
08 Mar 2018 07:00:36 GMT
’Eternal Sundown’: Copenhagen Marriott Hotel bakker op om byens første lysfestival med spektakulær installation på ‘Bølgen’
Copenhagen Marriott Hotel byder byens borgere og hotellets gæster velkommen til årets nye store lysfestival - Copenhagen Light Festival - når lysene tændes i det spektakulære lysværk 'Eternal Sundown' af danske Mads Vegas på Kalvebod Brygges skulpturelle bro 'Bølgen'.
01 Feb 2018 22:18:29 GMT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Anne Marie Barsøe
E-mail: anba@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her