Vores hoteller

BC Hospitality Group driver de 3 internationale hoteller Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers med i alt knap 1600 hotelværelser. Fra 2021 vil antallet af værelser forøges til omkring 2.000, når Hilton Copenhagen City Centre åbner som en del af gruppen.

Køb gavekort til vores hoteller

Copenhagen Marriott Hotel

I centrum af København på Kalvebod Brygge, helt ned til havnekanalen ligger det eksklusive Copenhagen Marriott Hotel. Med 406 rummelige og fuldt udstyrede værelser samt luksussuiter er det Danmarks største hotel med femstjernede omgivelser og femstjernet service.

Læs mere

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Det 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen er med sine 23 etager, 811 værelser og 30 mødelokaler et af de største og mest æstetiske hoteller i Norden. Kvalitet og oplevelser er i højsædet, og vi tilbyder alt fra unikke mødefaciliteter og fantastiske madoplevelser til afslapning og ren nydelse.

Læs mere

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed. Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet, og vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. Hotellets mødeskov, sætter med sine 60 oliventræer og 4.500 bundplanter, bogstaveligt talt fokus på den bæredygtige profil, der også prioriteres når møder og events afholdes. 

Læs mere

Åbner i 2021: Hilton Copenhagen City Centre

Det kommende femstjernede hotel ved Knippelsbro forventes at blive et nyt vartegn ud til Københavns Havn. Med sine godt 29.000 kvadratmeter vil hotellet blandt andet rumme ca. 400 værelser af international top kvalitet, møde- og konferencefaciliteter, Executive Lounge, fitness center, parkeringsfaciliteter, bar og to restauranter – heraf den ene på kajkanten. Bygningen skal åbnes op ud mod såvel havnen som mod Torvegade – alt i tråd med og med respekt for byens arkitektoniske og bæredygtige profil.