HEALTH & SAFETY

Som gæst i vores hus er din sikkerhed vores højeste prioritet – altid. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer, uanset omfang og det gør ingen forskel om du er konferencedeltager, hotel-eller restaurantgæst eller på messebesøg. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Det er helt enkelt omdrejningspunktet i vores organisation, vores opgave er først og fremmest at sørge for, at du, vores gæst, kan koncentrere dig 100% om det du er her for. 

SE COVID-19 GUIDELINES

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

BELLA CENTER COVID-19 QUICK GUIDE / SAFEVENUE (10 sider)

BELLA CENTER COVID-19 GUIDELINES (43 sider)

 

HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS
 

 

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

Ekstra rengøring

Vi har øget fokus på rengøringsstandarder.

Vores rengøringsstandarder er på samme høje niveau som vores øvrige services. Den nuværende og ekstraordinære situation taget i betragtning har vi øget fokus på vores rengøringprocedurer.

- Øget opmærksomhed på rengøringsfrekvens.

- Desinfektion og ekstra rengøring af alle overflader, dørhåndtag, sanitet, fødevarefaciliteter osv.

- Regelmæssig udluftning af mødelokaler.

- Skriveredskaber og blokke i mødelokaler udskiftes dagligt.

- Teknisk udstyr afsprittes før brug.

Vores professionelle rengøringspersonale har øget fokus på at levere et rent og smittefrit miljø for både gæster og medarbejdere.

Du, vores gæst, kan være helt sikker på, at vi udviser rettidig omhu for at undgå og begrænse risici så dit arrangement eller det du deltager i, er den gode og trygge oplevelse du forventer.

  

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.