HEALTH & SAFETY

Som gæst hos BC Hospitality Group er din sikkerhed vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for. 

HOTELLER OG VENUES I BC HOSPITALITY GROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Comwell Conference Center samt Bella Center Copenhagen.
En del af Horestas Safe to Visit program

COVID-19 GUIDELINES

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

BELLA CENTER COVID-19 QUICK GUIDE / SAFE VENUE (10 sider)

BELLA CENTER COVID-19 GUIDELINES (43 sider)

UPDATE PR. 17/9-20
Der skal bæres mundbind eller visir ved stående eller gående færdsel på fællesarealer på hoteller (undtaget spa/fitness) og i serverings- og eventarealer i Bella Center Copenhagen. Disse må tages af, når man sidder ned.

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

Hvor mange må man være?

Vi har stor ekspertise og erfaring i håndtering af grupper i alle størrelser.

Det generelle forsamlingsforbud er i København 50 personer (pr. 7.9.20) - men man må faktisk være op til 500 personer, når der er tale om  ”konferencelignende aktiviteter” som f.eks. møder og generalforsamlinger, hvor det er primært siddende forsamlinger og de respektive retningslinjer overholdes. 

Det betyder helt konkret:

- ”Konferencelignende aktiviteter” er undtaget fra det generelle forsamlingsforbud og kan gennemføres for max 500 personer, både ude og inde, med først og fremmest siddende gæster.

- De 500 inkluderer gæster, personale m.m. Med andre ord alle tilstedeværende.

- Flere arrangementer, med op til 500 deltagere pr. sal, kan afvikles sideløbende, enten tidsforskudt eller med flere indgange, og adskilt fra hinanden.

- Der gælder andre regler for messer som er sidestillet med storcentre. Det skal forstås som aktiviteter, hvor flere personer går rundt uden at være en del af samme selskab.

- Der skal afsættes 2 m2 gulvareal pr. person i møderum eller sal – sidstnævnte kan også være udendørs. For fællesarealer er det 4 m2 pr. person.

- I praksis kan indretning ske med stolerækker, caféborde, bænke osv., det afgørende er at deltagerne er siddende og at afstandskrav overholdes.

Vores gæster bliver naturligvis orienteret om retningslinjer og andre væsentlige detaljer inden afholdelse af arrangementer. Det er meget vigtigt med forventningsafstemning så alle involverede parter ved præcis hvad der skal ske og at arrangementet forløber helt efter planen.

 

HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS - Eksempel
 

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.